UNDRAR VAR MINA TÄCKEN ÄR??


I går ”unnade” jag mig en semesterdag men tur i oturen vaknade jag med en huvudvärk de lux:(

Går väl an att gå hemma o lägga upp tempo o motivation jämnfört med att vara på jobb,där man inte bara kan släppa fokus, sådär rakt av.
Min semesterdag ”firades” knäliggandes på garage uppfarten,en skruvmejsel i näven o snart nog är den, näst intill kungligt representiv!!
Hästarna fick också sin årliga vaccination så nu är det lite vila ett par dagar.

Idag har jag suttit vak o jag får väl erkänna att det inte är min ”starka” sida……Det kan vara övermäktigt jobbigt om patienterna är oroliga, dementa men över lag är det ensamt, enahanda o lååååångtråkigt!:(

Fick ett varmt välkomnande av två godissugna pållar o foto från promenad i dag!
Älskade!♥♥

Sååå, vart tog då mina täcken vägen????
Häromdagen beställde jag två regntäcken o ett par ridbyxor. Jag vill tilägga att det INTE var från samma ställe! Täckena beställdes från ett företag i Sverige medan ridbyxorna kom från Tyskland.
Fick igår ett sms att mina varor kommit (två olika sms) att mina varor kommit o idag var det ”läge” att hämta mina paket!
Väl på plats uppgav jag leveransnummer o ett paket hittades medan det andra, fick jag veta,redan (20 min) tidigare hade hämtats av Carina Andersson!!!!!??????
Så, jag fick lämna stället, icke byxlös men utan täcken o det är inte förutan man undrar: Hur kommer Carina Andersson 2 reagera när hon öppnar mitt paket????

Vill slutligen tillägga/bifoga ett kärt meddelande,hästrelaterat från en go arbetskollega!
Tack snälla Vivvsan! Jag uppskattade din omtanke!!!:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *