Jag borde, jag skulle…..

Tänk om man hade disciplinen, orken, viljan att efter jobb o stallet kunde göra något, för sin egen skull, i tränings – väg! Ambitionen finns där o det räcker att titta sig själv i spegeln för att inse att det finns ett STORT behov men HUR hittar man motivationen o inte minst sagt, ORKEN för att ”komma till skott”???

Dygnet borde ha allt fler timmar, alternativt färre arbetstid för att övertala kroppen/hjärnan att du visst orkar!!

Nära skjuter ingen hare….. Ett myntat begrepp som inte

nog kan bli sant då vi har ett ultra modernt löparband och ett riktigt ”High teck” sådant men det krävs någon som pluggar i kontakten o trycker på start…….

Den mänskliga hjärnan är otroligt komplex med allt den kan räkna ut, minnas, etc men det är också din värsta fiende till att ”övertala” att slippa göra saker som är mindre kul……

Så med andra ord är det inte mig det är ”fel” på, det är min hjärna……..:))

En reaktion på “Jag borde, jag skulle…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *