Ett möte…..En inte känd bekantskap

Kom till jobb i eftermiddags o en kvinna något äldre än mig byter om till arbetskläder strax intill mitt skåp. Vi hejar o börjar byta om. Plötsligt hejdar hon sig o utbrister: Oj, kanske man ska ha byxor också..o strax därefter börjar hon berätta om förlusten av deras älskade hund, en Tollare 11 år, som de tragiskt nog fått låta somna in, tidigare idag:(
Jag lyssnar och delger mina/våra förluster av änglahundar och vad de betytt.
Vi åker till samma våningsplan o inser att vi kommer att arbeta på grann avdelningarna…. Innan vi säger hejdå så vänder hon sig mot mig och ger mig en innerligt hjärtlig kram, som ett tack, en tröst….

Vet så väl vad du känner och saknar men som jag sa till dig vi har upplevt dem……. Vi kan inte förlora dem..

Detta möte berörde mig o fast jag kände mig nedstämd så insåg jag också en sann medmänsklighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *