En helg i hästens tecken

Om vi tar det från början så inleddes denna helgen med att vi, Io och jag, skulle medverka på en Balans o Sitsträning. Denna träning arrangerades av veterinär Anne Haglund med personal på Saxtorps Hästklinik i samarbete med sjukgymnast Kristin Dyrkhorn Hendrix, Norge.

Sistnämnda är vidare samarbets partner med Maria Terese Engell (veterinär) som under våren disputerar i ämnet, sitsen och balansens påverkan på ridningen.

Tack för ert engagemang!! En mycket trevlig samt inspirerande kurs! God fika/mat:) Tänk att så små medel kan göra så stora förändringar!! 🙂 Häftigt!!!!

Vi inledde kursen på fredag kvällen med teori som sen följdes upp på lördag morgonen med avsuttna övningar. På eftermiddagen fick vi sedan knyta ihop dessa kunskaper uppsuttna till häst! Jag kan varmt rekommendera denna kursen/utbildningen till andra ryttare och jag hoppas få möjlighet att få en uppföljning till nästa gång!!

Io var duktig och själv fick jag med mig många tips, aha upplevelser i bagaget!!

I dag har vi gjort års debut i tävlingssammanhang!:) Viarps Kör o Ridklubb stod som arrangör, LA:3 för Maria Carlsson och VINST på 69.4 procent!! :))

Härliga duktiga Io!! Så glad o tacksam för min fina ambitiösa tjej!! Stort tack till uppfödare och tränare Carina Bondesson!! Jag hoppas du vet hur betydelsefull du är för oss!! 🙂

Ok, Bosse…. Tack! 🙂 Du är en klippa, trots att ”du” glömde min hjälm:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *