EN BRA TISDAG

Förekom klockan med att vakna en timme före utsatt tid:( Lite jobbigt då man inte vågar somna om med risk för att försova sig…..

Jobbat på Akuten idag o trots att det varit mycket att göra så här jag haft en bra och innehållsrik dag! Fick tillfälle att luncha med dottern:) Senare eftermiddag så fick jag även glädjen i att återse mellersta sonen som varit bortrest i jobb men som nu, är åter i Skåne! 🙂

Stallet sen och min verkliga återhämtnings fas!  Hur trött jag än är så hittar jag en ny kraft och  motivation genom hästarna!  Red Io som, så alltid, bjöd sin ”mammy” på en härlig känsla!! :))

Nu har jag, trött men tillfreds landat i soffan och kan blogga igen,  slö titta på favorit programmet So you think you could dance!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *