EN BRA FRIDAG

Uppskattar verkligen de där vardags fridagarna! Tyvärr tenderar jag att vakna, typ jobb dagar tidigt men skönt att slippa stiga upp i alla fall;) Äta frukost i lugn och ro o sen (oftast) bara göra vad man vill! Idag åkte jag till stallet o mockade för att sen köra till Marietorps Ridsport. Köpte ny tävlings blus o ett par nya sporremmar till mina tävlingsstövlar.

Red Amy ett bra pass på utebanan, solen lyste med sin frånvaro men ganska så skönt väder i alla fall!;) Io vilar idag o fick ”nöja” sig med att bli minutiöst borstad ompysslad!;) Har en känsla av att hon inte misstyckte;)

idag har jag också fått min signerade upplaga av Konungarnas Berg!;) Författare är Christian Bondesson o gift med Carina (min tränare o uppfödare till Io) Detta är Christians debut och jag ser med spänning fram att krypa upp i soffan o läsa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *