TVÅ TIMMAR EXTRA

Idag bjöds det på sovmorgon då vi hade APT på jobb. Tror vi blivit tidsoptimister, Bosse o jag på mornarna , för ju mer tid man TROR man har desto mer får man stressa för att hinna i tid. Så med andra ord intogs morgon kaffet i bilen…..

Varit en bra dag med utbildning, lite allmän nyttig information. Skulle egentligen spelat brännboll men på grund av rådande väder omslag så blev det Bowling i stället!;) Ett tag bowlade jag frekvent med min pappa o senare med barnen men det kunde man ju inte tro idag…..Tror jag saknade mitt eget klot o inte att förglömma……mitt handledsskydd;))

Eftermiddagen spenderades i stallet o red Io. Älskade hästarna!

Bilderna i dag visar en vy från Kärnan i Helsingborg med omnejd, tyvärr soldis idag men ger en inblick vilken trevlig stad det är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *