Semester = Underbart

Aningen ensamt då äkte hälften inte har semester ännu…. Men så skönt att bara ta dagen som den kommer! 🙂

I går firade vi Bosse som fyllde år! Intet anade så dök plötsligt barnen upp med sina respektive!:)

Vi fick en underbar kväll tillsammans o vi grillade o drack gott, naturligtvis tårta med! 🙂 Det var en nöjd o tacksam man, roligt!:)

Idag åkte jag till stallet ganska tidigt o fick en helt underbar o givande träning med Io för genomduktiga tränaren som alltid, Carina Bondesson!!!! Trots en intensiv träning o väldigt varmt så var min första känsla att jag önskade en ny träning för morgondagen!! Otroligt häftigt!!!

Därefter en härlig uteritt med Amy o Ilias (för övrigt halvbror till Io)

Sommar när det är som bäst!!!!

Semester snart!!

Som jag LÄNGTAR!!! Tre dagar kvar! 🙂

Folk undrar vad man ska göra o om man ska åka någonstans men för min del är Sverige som allra bäst nu o vad är det för ”fel” i att bara ”vara”, att ta dagen allt eftersom? Slippa bli väckt av ett irriterande alarm (fast man på förhand valt ett milt och ”snällt” sådant. Hur det kan bli det 05:10………..

Något annat jag funderat över är sängtider…… När man var liten så såg man det som en bestraffning i att gå o lägga sig medan man numera ser det som en befrielse…..

En väldigt trevlig Mors Dag:)

En heldag i stallet där Amy fick en mysig skritt runda o Io ett pass i ridhuset. Så mysigt att bara ”få vara” o inga tider att passa:) Helt plötsligt dyker Mathias o Emma upp med en jättefin orkidé o önskar grattis:)

Väl hemma har mannen startat upp grillen o My o Rickard har kommit hem:) En jättefin grupp med blommor, choklad praliner o ett specialar ljus där man använder vaxet som mjukgörande salva samt ytterligare en Orkidé samt två Trisslotter av Marcus:)

Så tacksam o uppskattar all omtanke!

En bra Dag!! 🙂

När man inte vill att kvällarna tar slut…

I dag åt vi frukost ute vid vårt nya möblemang o så härligt!

Gjorde ett besök på Lödde Plantskola o köpte diverse olika gräs. Mysigt när de växer upp o prasslar lite gott i kvällsbrisen.

Härliga kvällar nu med grillning, fint väder o fågelsång:)

Har dock lite fler blommor på önskelistan o undrar var man kan köpa in till ett bra pris?

Kvalitetsdag med mannen

En aktiv härlig dag som började på tippen….Andra hade också bestämt sig för att bli av med en massa skräp så det bli att köa innan de öppnade. Inte förutan man blir förvånad vad folk slänger och i vilka mängder….

När vårt släp gapade tomt så styrde vi vägen till Malmö o Ikea. Vi fick köpt två nya set med utemöbler, ett lite större och ett mindre men i samma serie. Det verkar vara ett gediget möblemang och det positiva var att borden är försedda med klaffar så man kan förlänga efter behov! Hoppas på fint väder i morgon så att man kanske kan äta frukost ute:)

Körde till stallet och fixade till hästarna som för övrigt fick vila när matte är engagerad på annat håll:) Tror inte de misstycker, mysigt att vara ute nu o käka gräs! 🙂

Väl hemma fick Bosse montera ihop möblerna och jag drog igång gräsklipparen. Det är inte lite gräs som ska klippas, frodas nu….. Skönt också för hundarna som fick en härlig kväll ute med husse o matte.

Nu håller vi kväll med ett gott samvete!

Onsdags träning

Helt klart lättare att komma ur sängen när man vet att det är träning på kvällen!:)

Som alltid en mycket givande träning!! I dag lades fokus på skolor, öppna o sluta samt enkla byten.

Duktig ambitiös häst! 🙂

”Bilbombar” med lite foto!

Senaste dagarna…..

Har nu, strax efter 21:00 ”krashat” i soffan efter 6 dagar i sträck på jobb……….Trots ett intensivt tempo idag så har det varit innehålls rika dagar! Otroligt skön vetenskap i att vara ledig nu!!! :))

Lördag kväll spenderades på Stall Backbo för att fira Sara som nyligen gifte sig!:) Ett helt gäng med härliga tjejer, god mat o dryck! Trevligt, kravlöst o intressanta samtalsämnen! Är helt klart övertygad om att vi kunnat fortsätta natten ut men var ganska så nöjd när man kröp i säng strax efter 03:00 på söndag morgon…… :))

Så härlig tid just nu! Naturen o årstiden står just nu på något sätt ”den som väntar på nåt gott” mode o man njuter av ljuset och den spirande grönskan!!

Denna måndag kväll bjöds på en underbar uteritt med Amy, omgivna av de härliga rapsfält som jag bara älskar!!!Därefter ett lättare pass med Io på ridbanan:)

Tävlingsdag

Lite pirrig känsla för ”debuten” i Medelsvår C:1, uppdaterad version (2018) med Io! 🙂

Alltid lite nervöst att gå upp i klass men roligt och spännande att rida nytt program!

Vi hade lite missar här och var men nu är vi här och än mer taggade för vidare träning o utbildning!!!

En härlig dag, duktig häst och en trogen hästskötare resulterade i ett kval avklarat till Medelsvår B:2!!!!:))

En skön söndag

Härligt att vakna till fint väder, idag med! 🙂

Åkte till stallet o fixade till hästarnas boxar. Innan vi åkte vidare så gick vi ner i hagen för att gosa o ge dem lite äpple o morötter. De stod högst upp i hagen men så fort de såg oss slutade de att beta o kom direkt♥

Väl hemma har vi äntligen fått rensat våra stuprör o hängrännor. Jag är ingen älskare av trädgårdsarbete men det är inte förutan man blir inspirerad av det fina vädret:) Har börjat maraton arbetet med att rensa gårdsstenen som löper runt hela huset, på ogräs. Det trista är att man kan börja om när man kommer i ”mål”:(

Så skönt också för hundarna att kunna vara ute med oss! Idag bjöds det på godis i det gröna! 🙂

Kvällen avnjöts hos sonen o hans sambo som bjöd på god mat o Bingolotto!!!