ELMIA!!!! 

Wow vilka härliga två dagar jag upplevt tillsammans med Carina Bondesson, Mikaela Rosengren o inte minst “huvudpersonen” den fina hästen Accapella på Elmia Skandinavia Horseshow!! 

Mitt första meeting “Of Stage” och bara det var ju en upplevelse I sig!  Det var inte förutan att man kände sig som en VIP med sitt armband, där man mer eller mindre kunde röra sig fritt mellan stallområde,  mässa o tävlingsplatsen men samtidigt har man även insett att all denna “Way of life” inte vore genomförbar utan dessa trogna o lojala hästskötare som i ur o skur bara finns där för både häst o ryttare!!! 

Jag är även imponerad av hästarna som helt sonika “köper” denna miljö. Ny plats,  nya intryck, alla andra,  för dem nya hästar o inte minst alla maskiner, allt från traktorer, bilar till städmaskiner.  Själva mässan låg strax intill framridningsbanan o närheten till publiken var publik infriande nära!  

Här var allt från dressyr, hopp till Islänningar så alla inriktningar kunde få sitt lystmäte inbefriat! 

Så inspirerande att få se sin tränare o alla dessa framgångsrika ekipage prestera under dessa förutsättningar/miljö! 

Äventyret toppades av en prisutdelning där självaste legendaren Ulla Håkansson var prisutdelare! Ingen som sysslar med hästar kan förstå/inse innebörden av denna upplevelse! 

Väl hemma, I o för sig skönt ( efter att ha hälsat o nospussat” på sina egna pållar)  så gör jag denna resan om,  och om igen men först vill jag rida o träna vidare! :))

Nu rider vi ju säkrare I våra nya blingade stigbyglar o inte minst I våra fina, kommande schabrak!!

Än en gång ett Stort tack till Carina o Mikaela för en minnesvärd resa!!!!! En extra bonus var att träffa Cecilia o Peder!!! ”:)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *